Årdal barnehage

Her blir det flott!

Tekst og foto: Leif Emil Egeland

Vi har opp gjennom årene vært med å bygge drøssevis av barnehager. Disse har utviklet seg enormt de siste 15-20 årene, med masse forskjellig lekeutstyr til barnas beste.

årdal barnehage 006.jpg

Stangeland Ryfylke holder nå på med sluttarbeidene for Årdal barnehage. Den blir veldig flott med helt nytt bygg og nye uteområder med masse forskjellig lekeutstyr. Tenker at det er mange som har sett frem til dette i mange år.

Våre arbeider: generelt grunnarbeid, opparbeidelse av uteområder med lekeutstyr og grønt. Riveavdelingen vår har foretatt miljøkartlegging og revet den gamle barnehagen. Den dyktige anleggsgartneravdelingen vår er selvsagt med på laget.

årdal barnehage 007.jpg

Oppdraget er en totalentreprise der vi også har stått for prosjektering av VA og veg. Til prosjekteringen har vi benyttet firmaet SK Langeland fra Jørpeland. Barnehagen ligger like ved barneskolen, kirken og sykeheimen ved Melevegen. Hjelmeland kommune er byggherre med Kolbjørn Håland som byggeleder. Faber Bygg AS er hovedentreprenør med Dag Frafjord som byggeleder. Henrik Vidnes er vår prosjektleder med Øystein Fosse som anleggsleder og Øyvind Nybø som formann.

årdal barnehage 008.jpg

årdal barnehage 0091.jpg

årdal barnehage 014.jpg