Byfjordparken

En ny bydel tar form, vi er med.

For oppdragsgiverne våre Byfjordparken AS og Jærentreprenør AS har vi utført/utfører vi VVA og grunnarbeid for 2 næringsbygg og 4 boligblokker i Stavanger. Vi startet i desember 2015 og planlagt ferdigstillelse av siste næringsbygg er i august neste år. På det meste har vi hatt opp mot 25 ansatte på prosjektet, i dag er vi 9 ansatte.

Novaform har ledelse for byggherren mot oss. Espen Woldstad er prosjektleder for Jærentreprenør på næringsbyggene og René Jensen er prosjektleder på boligblokkene. Vår prosjektledelse har vært/er Bjørn Solvig, Oddmund Taksdal, Kristian Nord-Varhaug, Tore Sæland og Atle Ravndal.

Noe av det mest utfordrende med prosjektet har vært fjellskjæringen mot SOTS («Teknikken»), kort byggetid og trangt om plassen. Det er mange prosjekter som går samtidig og flere byggeledere å forholde seg til. Byfjordparken barnehage skulle være ferdig til 1. august, noe som medførte at all infrastruktur måtte være ferdig. Dette klarte vi ved å jobbe i sommerferien og ikke minst på grunn av god planlegging av Atle Ravndal og Tore Sæland nå på slutten.

Oddmund Taksdal skryter av sine kolleger: – Vi har hatt en god og arbeidsvillig gjeng ute, som har gjort det de har kunnet for å komme i mål. Kristian Nord-Varhaug brukte egne fremdriftsplaner i planleggingen, disse brukte han aktivt med sine baser ute. Dette gjorde at vi tidlig forberedte oss på en stram vår og sommer. Atle Ravndal fortsatte det gode arbeidet etter at Kristian sluttet. Basene våre, Stian V. Byberg, Anders Norheim, Halvard Lyngra og Glenn Gramstad, har styrt sine deler av prosjektet underveis på en ryddig måte.

Atle Ravndal, Tore Sæland og Oddmund Taksdal på lekeplassen til Byfjordparken barnehage med boligblokken i bakgrunnen.
Her kommer det enda et næringsbygg.
Flott fasade på næringsbygget hvor blant annet NAV, Eiganes og Tasta helse- og sosialkontor og GMC skal flytte inn.
Barnehagen holder til i femte etasje og på taket i bygget rett fram. Boligblokkene bak og næringsbygget til høyre.
Den utfordrende fjellskjæringen mot SOTS til venstre.
Her kommer inngangen til NAV som åpner 1. september.
Atle Ravndal og Tore Sæland er et godt team.
Flotte boligblokker, Byfjordparken barnehage til høyre i bildet.
Næringsbygg med utsikt.