En strålende juletrefest!

Søndag 6. desember ønsket familiene Olav og Tommy Stangeland 300 små og store velkommen til Havdurhuset på Tjelta. Dette var 35. året ansatte med familier i Stangeland Maskin ble invitert til juletrefest.

Denne juletrefesten har alle de rette ingrediensene og enda flere. Vi får julegrøt, julekaker, juleposer, gang rundt juletreet, julenisse, julebrus, julegevinster, nydelig julemusikk og et fantastisk julespill ved Henning Vistnes som ansatte med familier deltar i. I år fikk vi i tillegg et forrykende Diabolo-show av Mari Vatne som går i 10. trinn på MOT-skulen Dysjaland. Stangeland Maskin gir årets julegave til MOT i Sola, derfor var det ekstra kjekt at Mari ville være med på juletrefesten. Alle ansatte kan lese mer og se flere bilder i juleutgaven av Stangeland Info som kommer ut i uke 52.

Her er et lite videoklipp fra julespillet.

img_10841.jpg
De yngste skuespillerne i julespillet, barn og barnebarn til ansatte, fikk hver sin pakke av Torbjørg som takk for hjelpen.

img_10681.jpg
Gry Johanne og Tommy Stangeland, Marianne Njå Viste, Leon Aarre og Bengt Åke Hauge tok alle utfordringen og var med i julespillet. Leon og Bengt Åke er stallen hvor Jesus ble født.

 

img_1069.jpg
Magnar Ur og Olav Stangeland er palmer, så de måtte stå helt stille uten å si ett ord……….

img_1106.jpg
Mari Vatne i gang med Diaboloen sin. Hun har vært med på Norske Talenter, og det forstår vi godt.

img_1119.jpg
Stangeland-nissen sviktet ikke i år heller, men Mina var litt skeptisk til skjegget hans. Da var det godt å sitte på armen til far Glenn Time. Ørjahn Andersen står i posekø med sine små, til høyre i bildet.

img_1185-001.jpg
Glade vinnere! Herman Undheim Salte, 6 år og Selma Gjesteland Kvalvåg, 6 år var stolte vinnere av hovedgevinstene. Gratulerer!