Hetlandshallen

Nye håndballbaner og kunstgressbane.

Vi har utført grunn- og utendørsarbeid for den nye innendørs håndballhallen og den nye utvendige kunstgressbanen ved Hetlandshallen i Stavanger. Den gamle håndballhallen skal fortsatt brukes, så dette blir et stort og flott idrettsanlegg til glede for små og store. Vår oppdragsgiver er Veidekke Entreprenør og vi har hatt mellom 4-7 personer i arbeid på prosjektet, som har vart fra august til nå. Tor Alf Søyland, Bendik Årstad og Eirik Grafsrønningen utgjør Veidekke sin prosjektledelse. Palmer Rørheim og Sigbjørn Tveiten har ledet prosjektet hos oss. – Dette er et stort prosjekt med kort byggetid. Det ligger nært inntil tett bebyggelse, idrettshall og svømmehall med stor trafikk. Vi er stolte av dette flotte prosjektet som viser godt igjen i nærmiljøet, forteller prosjektlederen vår Sigbjørn Tveiten.

Palmer Rørheim fra venstre, Olav Storhaug og Sigbjørn Tveiten viser fram den flotte kunstgressbanen utenfor Hetlandshallen.
Se den flotte håndballhallen. Palmer Rørheim og Olav Storhaug synes det er kjekt å se resultatet av grunnarbeidene vi har gjort for de nye håndballhallene.
Detlev Dombrowski og Andreas Tretzka monterer benker. Det blir et flott uteområde utenfor Hetlandshallen.
Anders Gundegjerde tar siste finpuss på uteområdet.
Fint plantet bak den nye hallen, det er den gamle hallen vi ser bakerst i bildet.
Ved inngangen til hallen blir det et fint og grønt uteområdet med flere sitteplasser.
Fint plantet inn til kunstgressbanen.
Et godt team som er fornøyde med nok et flott prosjekt! Sigbjørn Tveiten til venstre og Palmer Rørheim.