Husabøryggen kvartalslekeplass

Flott lekeplass på Hundvåg tar form.

Av Jarle Storlid, Kjartan Lohne og Kari Synnøve Vigre

Husabøryggen, Hundvåg.
Her står Jarle Storlid på lekeplassen, til venstre skal vi lage fine gressplener. Det er også flere benker på lekeplassen, vi ser en bakerst til venstre i bildet. Fargen på gummibelegget er valgt for å unngå falming.

Anleggsgartneravdelingen er snart ferdige med oppdraget for Front AS. Jobben har bestått av opparbeidelse av lekeplass, VA, terrengforming, belegg, utstyr, lekeutstyr, gummibelegg, trær, busker, stauder og plenareal. Vi bruker 10 uker på jobben, og har vært 2 til 3 ansatte i den vanlige driften. I enkelte faser har 7 ansatte vært i sving.

 

Husabøryggen, Hundvåg.
Det kreves en stø hånd for å legge gummibelegg, og det har Andreas Tretzka.

Prosjektleder i Front er Aadne Meling. Prosjektleder hos oss er Kjartan Lohne, Jarle Storlid er vår driftsleder og Ruth-Marie Nord-Varhaug vår prosjektutvikler.

Utfordringen for oss var VA-grøft, med tanke på  kommunale regler for tilkoblinger og legging. Men det er da vi nok en gang ser nytten av å være et stort firma med mye kompetanse. Da var det bare for oss i gartneravdelingen å ta en telefon til vår gode kollega, Egil Skjeie. Han var raskt på plassen og delte av sin kunnskap. Kort oppsummert: Samarbeid, kompetanse og arbeidsglede gir høy kvalitet!

En løsning på denne lekeplassen som er spennende og ny, er kumringene som er satt på høykant som en tunell for barn, se bildet ovenfor. Og så er det kjekt å få være med på hele prosjektet fra første gravetak til siste finpuss.

Husabøryggen, Hundvåg.
Detlev Dombrowski, til venstre, og Rimgaudas Simkus behersker kunsten å legge gummibelegg.
Husabøryggen, Hundvåg.
Andreas Tretzka og Jarle Storlid er godt fornøyde med arbeidet sitt.