Idrettsanlegg UiS

Stangeland Maskin har helt siden starten hatt mange store og små oppdrag for UiS. Prosjektet denne gangen består i oppgradering av eksisterende grusbane til et flerbruks-idrettsanlegg.

Tekst og foto: Leif Emil Egeland

uis13 (2).jpg

Universitet i Stavanger ligger flott til på Ullandhaug.  Her er fin utsikt over Hafrsfjord og kort vei til turområdet Sørmarka. Nå blir det ny 7-er kunstgressbane, delanlegg friidrett med mulighet for sprint 40m og 60m, en rundløpsbane og felt for lengde, tresteg, høyde og kule. I tillegg etablerer vi en ny sandvolleyball-bane utenfor østre del av kunstgressbanen.

uis13 (4).jpg

Våre arbeider som hovedentreprenør har bestått i å fjerne eksisterende grusbane. Så har vi hatt klargjøring og oppfylling for banen inkludert løpebanen med tartandekke og sandvolleybanen. Vi har levert og montert natursteinmurer, flettverkgjerde, ball-not og diverse idrettsutstyr til bane.

uis13 (1).jpg

Statsbygg er denne gang både byggherre og vår oppdragsgiver. Vi er ferdig med arbeidene våre i juli 2016. Thomas Helles er vår anleggsleder med Anders Nordheim som bas. Tom Vebner er prosjektleder for Statsbygg med Carl Inge Wathne fra Rambøll som byggeleder.

uis13 (3).jpg

 

uis13 (5).jpg