Innseilingå

På Kalhammaren er vi med på et spennende og flott leilighetsprosjekt. Innseilingå blir et av Stavangers best beliggende boligprosjekter.

Tekst og foto: Leif Emil Egeland

innseilingå 003.jpg

Som navnet sier, ligger prosjektet helt nede ved Byfjorden, derav navnet Innseilingå. Med promenade langs sjøen fra sentrum, vakker utsikt over Byfjorden og Ryfylkefjellene er dette unikt. Tankanlegg, betongkummer, kanonstillinger, gamle bygninger mm. forvandles til et nytt flott maritimt landemerke i form av de fem blokkene som inneholder 117 leiligheter.

innseilingå 004.jpg

De forskjellige blokkene har fått disse kjekke navnene  Fjordsol, Fjordbris, Stavangerfjord, Rogaland og Ryfylke. Innseilingå ligger der Henriksen Oljetransport holdt til og det er Grethe Henriksen som er iniativtaker og utbygger. Med denne flotte beliggenheten like ved fjorden og innseilingå til Stavanger får du faktisk hus og hytte i ett.

Bare en flott spasertur på ca. 10 minutt langs promenaden, så er du i byen. Innflytting av de første blokkene vil skje i desember i år. Verdien av våre arbeider ved ferdig prosjekt er vel 50 millioner. Vår oppdragsgiver er Innseilinga AS og arbeidene består i behandling av forurenset masse, graving, sprengning og generelle grunn og utomhusarbeider.

Våre arbeider ledes av prosjektleder Bjørn Solvig med Kristian Nord-Varhaug som driftsleder. Byggherrens interesser ivaretas av Novaform.

 

innseilingå 005.jpg

innseilingå 007.jpg

innseilingå 009.jpg

innseilingå 010.jpg

innseilingå 011.jpg

innseilingå 012.jpg

innseilingå 019.jpg
Glenn Gramstad og Kristian Nord-Varhaug.

innseilingå 022.jpg

innseilingå 024.jpg