Lassa skole

Anleggsgartnerne våre har oppgradert skolegården.

Denne uken er vi ferdige med oppgraderingen av uteområdet og skolegården på Lassa skole i Stavanger. Da vi tok turen innom var det kreativ lek i det flotte været. Vi fikk virkelig sett resultatet av jobben som anleggsgartnerne våre har gjort. Jobben startet vi på i februar, men på grunn av vinterværet har det ikke vært full drift hele perioden.

Oppdragsgiveren vår er Stavanger kommune ved Stavanger Park og vei. Byggeleder Jarle M. Vikingstad kjenner vi godt. Kjartan Lohne, anlegglederen vår, og bas Morten G. Nordmark understreker det svært gode samarbeidet med Vikingstad. – Jeg har jobbet på flere prosjekter sammen med Vikingstad, og det er en stor glede, smiler Morten G. Nordmark.

Nordmark forteller videre om drenerings-løsningen ved det ene sykkelstativet. Her har vi laget små åpne firkanter slik at vannet siver naturlig ned i massene og terrenget. På denne måten blir det mindre belastning på det kommunale nettet (se bildet).

Kjartan Lohne fremhever det spennende nye klatreapparatet fra Søve som vi har montert på Lassa skole. Det heter Thorium Lantan og er et multifunksjonelt klatrestativ som virkelig falt i smak hos barna på Lassa skole. Det ble flittig brukt i friminuttet og var et naturlig samlingspunkt. Klatreapparatet inneholder blant annet en hinderløype, et 5 meter høyt tårn, rutsjebane, slider og snurre.

Morten G. Nordmark tester huskestativet! Legg merke til det myke, fargerike gummibelegget på bakken.
Klatrenettet byr på utfordringer for alle, uansett nivå.
Denne drenerings-løsningen avlaster det kommunale nettet.
Sykkelstativ med funksjonell drenering.
Morten G. Nordmark viser fram stigespillet i skolegården. Flotte, sterke farger.
Multifunksjonelt klatrestativ fra Søve.
Klatrestativet har også mykt og fargerikt gummibelegg på bakken som inviterer til lek.