Motiverende allmannamøte!

God stemning, spennende informasjon og en meget inspirerende og opplagt Dag Otto Lauritzen på Solastranden Gård.

img_2119.jpg
Godt drøs i finværet på Solastranden Gård.

Årets allmannamøte var svært nyttig og «forvede» både i innhold og som underholdning. Vi fikk være i lag, le, møte eiere og ledere, bli oppdatert på absolutt siste nytt, spise litt å høre hva som rører seg i vår store bedrift.

img_22191.jpg

Dag Otto Lauritzen, som også var med å starte MOT, var et fyrverkeri på scenen og en motiviator som ikke var belærende. Han delte raust og ærlig av sine erfaringer på godt og vondt. VILJESTYRKE  og DELMÅL var to av stikkordene. Dag Otto, som er kjendis både her hjemme og i utlandet, har i alle fall ikke glemt hvor han kommer fra. Måten han kjempet og trente etter fallskjermulykken, hele tiden med delmål på veien mot det store målet, er beundringsverdig. Her var det inspirasjon å hente i massevis, både til jobben vår og privat. Og han fikk oss til å le høyt mange ganger, herlig!

img_21611.jpg
Anleggssjef Jan Erik Ånestad fortalte om store, nye prosjekter, resultat og utviklingen som stadig skjer i bedriften vår.

img_2188.jpg
En entusiastisk assisterende daglig leder og eier, Tommy Stangeland, med ansvar for internproduksjon hos oss hadde mye interessant å fortelle.

Budskapet fra ledelsen og eierne våre er positivt, selv i krevende tider! Vi har solide, interesserte og lokale eiere som tror på det vi holder på med. Stangeland Maskin har utviklet seg til en meget kompetent entreprenør med ung ledelse. Vi satser på læring, profesjonelle systemer, tipp topp utstyr og ikke minst sikkerhet. Alt utført for å oppfylle visjonen vår om å være ledende. Dette har gitt resultater, et solid fundament og en organisasjon som stadig er i endring i takt med samfunnet rundt oss.

img_2204.jpg
Hovedtillitsvalgt Gaute Håland, til venstre,gir vel fortjente blomster til Kristian Goa som nå er ferdig med sitt toårige verv som tillitsvalgt for anleggsgartnerene. 

Valg av tillitsmenn og informasjon om velferdskassen stod også på programmet.

img_2147.jpg
Noen av deltakerne på årets allmannamøte. Ekstra kjekt med nye kollegaer fra Ryfylke og Velde Fjellboring dette året.