Røyrmyra vindpark åpnet!

Torsdag 20. oktober var det offisiell snorklipping og flott åpning av vindparken på Høga Håland, Varhaug.

img_3919.jpg

Vi har vært hovedentreprenør på dette prosjektet, og det var stas å se hvor flott vindparken nå har glidd inn i det jærske landskapet. Oppdragsgiveren vår, Norsk Vind Energi AS, er også godt fornøyde og stolte av resultatet.

img_3918.jpg
Espen Hana og Trekløveren barnehage sang Bob Dylan sin «Blowing in the wind».

Selve åpningen var en kjekk opplevelse. Trekløveren barnehage var med ordfører Jonas Skrettingland og klippet snora. De sang «Blowing in the wind» sammen med Espen Hana, noe som passet svært godt i denne anledningen. Grunneierne Anne Marie og Svein Håland uttrykte glede over at all vinden de har på gården sin, nå endelig kommer til nytte! De var hjertelig til stede sammen med familien sin.

img_3901.jpg
God stemning blant de frammøtte.

img_3907.jpg
Grunneier Svein Håland til venstre får her premie av prosjektleder Torstein Thorsen Ekern i Norsk Vind Energi AS. De to hadde inngått et veddemål om hvilken av de tre vindmøllene som produserte mest strøm. Svein Håland vant, det er den vindmøllen som er nærmest havet som produserer mest strøm

Markedssjef Tore Voster og prosjektleder Sigbjørn Tveiten representerte Stangeland på åpningen. Som hovedentreprenør har vi har laget over 1300 meter vei, kran-oppstillingsplasser, utført gravearbeid for møllefundamentene, laget kabelgrøfter med mer. Skanska AS har vært vår underentreprenør på betongarbeidene. Gratulerer til alle involverte!

Les mer om vindparken ved å klikke her.

img_3876.jpg