Sandnes Arena

Rulleskianlegget i Melsheia.

Av Leif Emil Egeland

Så var vi endelig i god gang med dette etterlengta idrettsanlegget i Melsheia. Når Blinken ( utpekt som landets beste langrennsarrangement av Norges skiforbund uansett årstid ) starter  26. juli neste år, ligger alt til rette for at den nye 4 kilometer lange rulleskiløypa kan bli en del av runden, ev. en minitour. Men best av alt, dette blir et fantastisk anlegg til bruk for folk flest.

rulleskiløype melshei 016.jpg

Våre arbeider består i å bygge ca. 4 km med rulleskiløype med tilhørende stikkveier og snarveier, samt graving/grunnarbeid for belysning, parkeringsplasser og snuplass for busser. Vi skal også utvide eksisterende skytebane med 8 meter. Senere kommer klubbhus, treningshall, kjøkkenfasiliteter  og overnattingspaviljonger for 30 personer.

rulleskiløype melshei 005.jpg

Byggherre er Sandnes Arena og vår oppdragsgiver er Backe Rogaland AS. Per Svendsen er vår prosjektleder med  Bjørn Steine som driftsingeniør, Palmer Rørheim som driftsleder og Torleif Sele som formann.

melshei rulleskianlegg 004.jpg

Rune Herdlevær er Backe sin byggeleder, mens byggherrens interesser ivaretas av Arne Thorsen-Eie, Sandnes IL, Geir T Mikalsen, Sandnes Skiskytterlag og Alf Koksvik, Figgjo IL.

Les mer om anlegget her: http://www.sandnesarena.no/

melshei rulleskianlegg 007.jpg

melshei rulleskianlegg 008.jpg

melshei rulleskianlegg 012.jpg