Spilderhauggata kvartalslekeplass og park

Glade barn og politikere på snorklipping.

Nøyaktig klokka 12.00 i dag klippet ei Stavanger-jente og Per A. Thorbjørnsen, leder for kommunalstyret for miljø og utbygging i Stavanger, snora til den flotte parken og lekeplassen på Storhaug. Temaet for parken er fiske- og hermetikkhistorien til Stavanger. Vi gratulerer alle og takker Stavanger kommune for oppdraget og samarbeidet.

Vi er spesielt stolte av at prosjektet ble overlevert uten en eneste bemerkning, at vi ikke hadde noen skader og at vi leverte på avtalt tid.

Jobben vår har bestått av masseutskifting, VA, steinarbeid og El-grøfting. Vi har gravd opp gammal oljeutskiller som måtte håndteres på en spesiell måte med god hjelp fra HMS-avdelingen vår. Installeringen av det spesialproduserte lekeutstyret er utført av oss.  Våre dyktige anleggsgartnere har også lagt gummibelegget med håndskåret fiskemønster. Dette gummibelegget vakte stor begeistring blant små og store på åpningen i dag.

– Den første måneden var vi som regel en maskinfører og en håndmann på anlegget. Etter hvert så har vi vært 4-6 personer i arbeid hele tiden, forteller driftslederen vår, Jarle Storlid. Jarle M. Vikingstad har vært byggeleder for Stavanger kommune. Kjartan Lohne har vært vår anleggsleder. Samarbeidet med Stavanger kommune har nok en gang vært meget godt.

Snorklippingen ble utført av Stavanger-barn sammen med kommunepolitiker Per A. Thorbjørnsen.
Godt samarbeid! Fra venstre prosjektleder Morten Svarrer fra Elverdal, Hilse Uberg og Jarle Vikingstad fra kommunen, Jarle Storlid, Kjartan Lohne og Dag Morten Gundersen fra Stangeland og Danila Apolinario fra kommunen.
Spilderhauggata park og lekeplass på Storhaug i Stavanger.
Anleggsgartnerne våre har blitt eksperter på å legge gummibelegg. Disse fiskene er skåret for hånd av Andreas Tretzka.