Stangeland Gruppen feiret Stangeland Maskin og Nordic Crane Vest

To store begivenheter ble feiret helga 14.-15. juni når Stangeland Maskin er 60 år og Nordic Crane Vest er 40 år i 2019

Fredag 14. juni og lørdag 15. juni var 1500 ansatte, kunder og samarbeidspartnere samlet til feiring av Stangeland Maskin og Nordic Crane Vest. Feiringen gikk av stabelen hjemme på Stangaland. Blå løper, historiske maskiner, en magisk hage og et enormt telt satte rammene for en minnerik kveld fullspekket med program.

«Gjennom flere generasjoner har vi lagt stein på stein, og i hver vår del av bransjen er begge selskap ledende. Vi leverer høy kvalitet på alt vi gjør, og er alltid på plass. Ikke noe av dette hadde vært mulig uten mennesker. Vi løfter i lag, og det vi har oppnådd er et resultat av samarbeid og en felles forståelse for målene våre. Gode ansatte, profesjonelle kunder og samarbeidspartnere – det er mange som har bidratt. Derfor er dette en dag hvor vi feirer hverandre» Dette sier konsernsjef i Stangeland Gruppen Olav Stangeland.

Tommy og Olav Stangeland ønsker gjestene velkommen
Blå løper, nypolerte maskiner og glade mennesker
Håland og Dysjaland skulekorps spiller ved ankomst

Sola kulturskole underholder med gitarspill, sang og dans

Fredag er det lokale Hilde Selvikvåg som underholder og synger lekre, jærske toner for oss. Tønes fra «Haua» følger opp på lørdag med humoristiske, kjente viser. Sangen «bonde» får hele salen til å stemme i en allsang. Begge dager spiller Vassendgutanane opp til dans.

Vassendgutane spiller opp til dans

Fredag var det 650 gjester bestående av kunder, leverandører og andre samarbeidspartnere. Klikk her for bildesamling fredag 14. juni

Lørdag bevertes 950 ansatte med følge, sjekk ut stemningsbildene Klikk her for bildesamling lørdag 15. juni

Foto: Julie Vold

Tusen takk til alle gjestene, Malerbua, Kulturkompaniet, Matboden, artistene og alle ansatte som har bidratt til at feiringen ble et fantastisk minne.