Stangeland Maskin Ryfylke

Denne uka er det stor aktivitet både ute og inne i Ryfylkevegen 2215 på Tau.

img_1015.jpg

Våre nye kollegaer fra Magnar Ur AS og Brødrene Jørmeland AS, som nå har blitt Stangeland Maskin Ryfylke, jobber både ute og inne for å komme seg på plass i verkstedet og kontorbrakken som er satt opp ved siden av bygget som vi fortsatt leier ut til Mesta. Verkstedet deler vi med Mesta.

img_1007.jpg
Kjell Østerhus sørger for at det blir fint på den nye basen i Ryfylkevegen 2215.

Det er Henrik Vidnes, Magnar Ur og Øystein Fosse som skal lede Stangeland Maskin Ryfylke. Henrik har jobbet i Stangeland Maskin i flere år, Magnar har lang erfaring fra sitt eget entreprenørfirma og Øystein er en erfaren anleggsleder fra Brødrene Jørmeland. Sammen med nærmere 60 flotte og dyktige kollegaer skal de jobbe i flotte Ryfylke som stadig er i utvikling.

img_10253.jpg
Øystein Fosse og Olav Stangeland foran kontorbrakkene.

img_10221.jpg
Olav Stangeland, Magnar Ur og Ola Julatre Hagalid.

I tillegg til basen i Ryfylkevegen 2215 på Tau beholder vi basen på Tungland og på Viganeset.

Fredag 4. desember blir det almannamøte for alle ansatte i verkstedslokalene på Tau. Dette for å bli kjent med hverandre, få informasjon og kose seg med drøs og god mat.

img_1012.jpg
Et godt Brødrene Jørmeland-team som består av maskinfører Oddgeir Fossmark og håndmann Bjørn Roar Brekke-Tjøstheim er her godt i gang med å lø en flott mur i Ryfylkevegen 2215. Begge to kjenner godt til Stangeland Maskin fra før og er positive til å bli en del av laget vårt.