Stangeland satser på kunnskap

Best på rørlegging og grøftearbeid, ny kursrunde.

 

img_4834.jpg
Et fokusert og lydhørt publikum i kurslokalene på Stangaland mandagskveld.

Denne uken gikk startskuddet for en serie med «Kurs i rørlegging». Dette er et unikt og spesiallaget kurs med Aage Gjesdal fra Skjæveland Cementstøperi og vår egen Jan Oaland i spissen. Med på laget har de Per Bamberg og Ove Byberg fra Sandnes kommune. Sistnevnte er representanter fra premissgiverne i markedet for utførelse av kommunaltekniske prosjekter. Inge Furenes fra Skjæveland Cementstøperi og vår Christian Krüger bidrar også med sin kompetanse og erfaring.

img_4826.jpg
Prosjektleder Tony Helles, til venstre, og kursholder Aage Gjesdal gjør alt klart til kursstart.

Det var god stemning i salen blant de 60 første kursdeltakerne. Etter et godt måltid mat var både erfarne og nye Stangeland-ansatte klare for
faglig påfyll. Prosjektleder Tony Helles hadde fått den første kurskvelden. Han hadde med seg alle som jobber med dette fagområdet i sin gjeng, ikke minst er det viktig for oss at lærlingene er med. Med på kurset var også ansatte fra Sandnes kommune, som jobber med rørlegging og grøftearbeid.

img_4827.jpg
God stemning i salen før kurset startet.

Stangeland har arrangert tilsvarende kurs tidligere, med stor suksess. Dette bekreftes med en fin kvalitetsheving på arbeidet vi leverer. Noe som er helt i tråd med vår visjon om å være ledende. – Formålet med kurset er å øke kunnskapsnivået enda et hakk. Slik at jobben alltid blir gjort rett første gang, forklarte Aage Gjesdal da han ønsket velkommen til første kurskveld. For å tilfredstille stadig strengere krav fra våre oppdragsgivere, er dette avgjørende. Og det er penger å spare for alle involverte.

img_4824.jpg
Kunnskapsrike kursholdere: fra venstre Aage Gjesdal, Per Bamberg og Jan Oaland.

Kurset har fokus på eksempler fra tidligere prosjekt, på aktuelle problemstillinger i pågående prosjekt og på dialog. Det gikk ikke mange minutter før spørsmålene og kommentarene fra salen kom til det kunnskapsrike panelet på scenen; Aage Gjesdal, Per Bamberg og Jan Oaland. Med så mye erfaring og kompetanse samlet på en scene, ble kvaliteten og matnyttigheten på svarene det beste en kan få.

Vi fortsetter med kursene utover vinteren. Alle prosjektlederne vil invitere med seg de kurset er relevant for, så det er bare å glede seg.

 

 img_48371.jpg
 Inge Furenes fra Skjæveland Cementstøperi.