Ta vare på hverandre!

Grensene til Norge er tilnærmet stengt, og landet vårt er nå i den største krisen i etterkrigstiden. Alvoret skyller over oss, og vi skal gjøre alt i vår makt for å sikre liv, helse og videre drift. Samfunnet, våre ansatte, kunder og leverandører er avhengig av det.

Vi har anlegg som allerede er stengt ned som et resultat av karantenebestemmelser, og byggherrer som innfører sanksjoner og forholdsregler. Folkehelseinstituttet oppdaterer sine anbefalinger fortløpende, og regjeringen med Solberg i spissen kommer med påbud, forbud og anbefalinger via media. Det er dramatisk, med stengte butikker, helseforetak og tjenesteytende som over natten måtte stenge dørene sine.

I generasjoner har vi bygget kultur og mennesker som nå i samlet flokk bidrar til dugnaden for fellesskapet. Vi har innført strenge krav både ute på byggeplass og for kontoransatte, og ledelse er fortløpende oppdatert om justerte retningslinjer fra folkehelseinstituttet. Det viktigste på lang sikt, men også dag for dag blir å holde våre byggeplasser smittefrie og trygge for våre ansatte og sikre driften av våre anlegg. Vi er avhengig av det, våre kunder er avhengig av at vi leverer, og leverandørene er avhengig av det. Hele samfunnet er avhengig at så mange som mulig klarer å opprettholde normalt drift.

Tommy Stangeland, daglig leder

Ta vare på hverandre og gjør hva du kan for fellesskapet ved å stoppe spredning av korona. Stangeland Maskin sitt viktigste bidrag for samfunnet blir å legge best mulig tilrette for å holde hjulene igang.

 

Tommy Stangeland