Talentklassen 2019 er uteksaminert – Gratulerer!

Siden etableringen av Talentskolen i 2013 har vi uteksaminert nærmere 80 lederspirer. Skolen har som formål å legge til rette for egenutvikling og sikre fremtidig lederressurser i Stangeland Maskin.

Årets kull består av 11 talenter fra ulike faggrupper. Opptakskravene er en kombinasjon av anbefalinger, personlige egenskaper og motivasjon. Skolen tar for seg emner innen organisasjon og ledelse, økonomi, HMS og marked. Stangeland maskin tilbyr markedet et komplett tilbud av fagtjenester, og talentene får en grundig innføring i samtlige.

Sigve Undheim, Terje Kulleseid, Oskar Drangeid, Jan Lund Ingvartsen, Simen Helleland, Ordin Klungtveit, Kristian Andre Eriksen, Ronny Aase, Oluf Martinius Brand

Energien i forkant av presentasjonene er positiv, og på tross av prestasjonsnerver som dirrer før en går på scenen foran ledergruppa – leverer samtlige. Prosjektoppgavene gjenspeiler ulike interesseområder, men innholdet og refleksjoner er gjennomgående. Det handler om utfordringer og løsninger.  Helhetlige løsninger satt i lys av kriterier som HMS, kvalitet, fremdrift og økonomi. Evne til å kommunisere med laget sitt, naboer, leverandører og byggherre. Fordi det er ingen fasit, mer enn evne. En evne til å være interessert og å bli litt bedre hver dag.

Gratulerer Talenter 2019.

Talentklassen 2019 på besøk hos Ronny Aase og Sigve Undheim på Bjerkreim Vindpark.

Talentklassen 2019 har bestått av Sigve Undheim, Terje Kulleseid, Oscar Drangeid, Jan Ingvartsen, Simen Helleland, Ordin Klungtveit, Kristian Andre Eriksen, Ronny Aase, Oluf Martinius Brand, Erik Hinna og Daniel Byberg.