Tasta skatepark

I juli kan ivrige skatere glede seg over at  2700 m2 skateareal er klar til å bli tatt i bruk.

skatepark taste 002.jpg
Palmer Rørheim er driftlederen vår på anlegget.

Av Leif Emil Egeland

Dette første byggetrinnet som er på totalt 4650 m2 og vil koste omtrent 26 millioner, blir et paradis for idretten. Parken blir en gigant og suverent den største i Norge. Verdien av dette trinnet av prosjektet er for oss ca. 16 millioner eks moms. Parken er tegnet av det danske selskapet Pivotech, som har tegnet mange skateparker.

skatepark taste 007.jpg
Tron Byrge Tjøstheim.

Vi har prosjektet som totalentreprenør for Stavanger kommune. Med oss som underentreprenør har vi østlands-firmaet Betongpark AS som har bygget skateparker over hele landet. Allerede i juli i år skal det arrangeres NM på banen.

Det er satt av areal til byggetrinn 2. Når det kommer og hva det koster er usikkert. Ferdig utbygget blir parken på ca. 7000 m2, og med det Nord-Europas beste skatepark. Parken som ligger like ved Vardeneset Idrettspark er Stavangers mest spennende fritidspark. Vi gleder oss på de unges vegne til åpningen.

Per Svendsen er vår prosjektleder med Bjørn Steine som driftsingeniør, Palmer Rørheim som driftsleder og Tobias Wittchen som bas. Byggherrens prosjektledelse  ivaretas av Frode Heigre.

skatepark taste 015.jpg
Vidar Kråkenes i hjullasteren.

 

skatepark taste 004.jpg