Toppscore fra Statnett

Rett kvalitet, til rett tid og innenfor budsjett i Sauda.

Det er stas for hele Stangeland Maskin AS når vi får toppkarakter for måten vi jobber på. Denne gangen er det for grunnarbeidene på Sauda transformatorstasjon vi har fått honnør for. I Statnett sin evalueringsrapport for eksterne entreprenører fikk vi toppscore og honnør for vår samarbeidsvilje og evne til å løse utfordringer på en profesjonell og effektiv måte.

– Vi ble også nominert til Statnett sin sikkerpris for måten prosjektet er gjennomført på, noe vi er svært stolte av, smiler Tony Helles, prosjektlederen vår. Denne æren og toppscoren deler Helles med hver enkelt ansatt på prosjektet, samarbeidet med oppdragsgiver Statnett, alle lokale bedrifter og leverandører vi har benyttet og ikke minst naboene og folk i Sauda som har blitt berørt av prosjektarbeidet. En ekstra takk til Kløver Hotel som har sørget for god mat og gode senger til de prosjektansatte.

Fakta om jobben vår i Sauda:
70000 m3 fjell – 122 sprengninger
70000 m3 løsmasser
17 mål stor tomt
600 meter vei
375 meter skogsvei

STOLT PROSJEKTGJENG: Fra venstre Tony Helles (prosjektleder), Per Inge Gravdal (driftsleder), Grethe Handeland (prosjektingeniør), Glenn Time (prosjektutvikler), Jan Gaute Friestad (driftsingeniør) og Gunnar Skogesal (senior HMS KS koordinator).
Johannes Eide og Eivind Sørensen har sendt utstyret avgårde med båt til Sauda i februar. Selv kjørte de bil.
Anleggsgartnerne gjorde en formidabel innsats i Sauda, her i februar 2018.
Sauda februar 2018.
Sauda april 2018.
Sauda april 2018.