Vi er med på Holmegenes

Midt i «indrefileten» i byens beste villastrøk, i hjertet av Eiganes ligger boligprosjektet Holmeegenes. Her er det gåavstand til byen og sentrum med alle Stavangers fasiliteter.

eiganes 002.jpg

Tekst og foto: Leif Emil Egeland

Første halvdel av dette flotte boligprosjektet er allerede innflyttet, resten skal ferdigstilles i løpet av året. Samlet utbyggingsareal er ca. 5800m2 med flotte boliger – flermannsboliger som arkitektene har tilpasset villabebyggelsen i området. Det er Smedvig Eiendom som er byggherre med Kruse Smith som hovedentreprenør og vår oppdragsgiver.

eiganes 007.jpg

Våre arbeider har bestått av generelle grunnarbeider og noe sprengning. Massene i grunnen var forurenset så derfor har vi screenet disse og transportert finstoffet til godkjent fyllplass på Svåheia mellom Egersund og Sokndal. Vi har montert store mengder med bjelkestengsel for å holde på massene  rundt byggegropa.

eiganes 011.jpg

Våre flinke gartnere leverer et flott utomhusanlegg. Det er gartnerne sine arbeider i grått & grønt som setter prikken over i-en. Gartnerarbeidene inkluderer trær og planter, steinarbeider, park og lekeutstyr. Arbeider for til sammen ca. 10 millioner.

eiganes 013.jpg

Bjørn Solvig er vår prosjektleder med Egil Skjeie som driftsleder. Prosjektleder for Kruse Smith er Steinar Gåsland mens prosjektleder Jarl Birkeland ivaretar byggherrens interesser. Verdien av våre arbeider er på til sammen ca. 30 millioner.

eiganes 015.jpg