16.9.2023

Ryfylke

,

Samfunnsansvar

,

16.9.2023

Ryfylke

,

Samfunnsansvar

,

Åpnet dørene for strandbuen: – Fantastisk kjekt

Lørdag 16. september inviterte Stangeland Maskin Ryfylke til åpen dag i Ryfylkevegen på Tau. Arrangementet ble en stor suksess.

Åpen dag-arrangementet trakk langt flere sambygdinger enn hva Ryfylke-avdelingen hadde turt å håpe på. (Foto: Geir Arne Løland, Stangeland Maskin)

Kake for 400 personer, hundrevis av både tjukke og tynne pølser og mengder med brus og kaffe sto klart på bordene da Ryfylke-avdelingen åpnet dørene for publikum lørdag 16. september.

Det var knyttet stor spenning i forkant til hvor mange som ville ta turen innom denne lørdagen, spesielt siden meteorologen på forhånd hadde spådd regn gjennom dagen.

Men regnet uteble. Kake, kaffe, pølser og brus fikk bein å gå på, og det så ut for at både store og små koste seg blant de utstilte anleggsmaskinene. Hvor mange som tok turen innom er vanskelig å si for sikkert, men at oppmøtet ble bedre enn forventet tror undertegnede vi kan si for sikkert.

– Det var helt fantastisk å få ønske sambygdingene våre velkommen til oss. Med den responsen fra strandbuen som møtte opp denne dagen så var dette veldig kjekt, sier leder Ryfylke Bjørn Madland Steine.

Frister med gjentakelse

Litt utfordringer blir det naturlig nok når man gjør noe for første gang, men ifølge Bjørn tok de ansatte i Ryfylke dette på strak arm. Belønningen ble et oppmøte langt over forventningene.

– Oppmøtet var helt fantastisk. Vi hadde noen tanker på forhånd om hva vi kunne forvente, og de forventningene ble overgått fort, sier Bjørn.

Du skal ikke se bort fra at dette er det første arrangementet i rekken av flere.

– Så kjekt som dette var så må vi definitivt gjøre dette igjen, avslutter Bjørn.

Det var noe for både små og store da Ryfylke-avdelingen åpnet dørene 16. september. (Foto: Geir Arne Løland, Stangeland Maskin)

Bildegalleri

No items found.

Se andre nyheter

16.2.2024

Sponsorat

Forlenger samarbeidet med Sandnes IL Alpint

Sandnes IL Alpint står bak et av årets høydepunkt for oss i Stangeland, nemlig Stangelands skidag. Da er det ekstra kjekt å kunne fornye sponsoravtalen.

7.2.2024

Anleggsmaskiner og utstyr

Få har hatt så mange maskiner som Kenneth og John. Onsdag fikk de utlevert hver sin Cat 352 NG

Det er ikke hver dag det ruller ut nærmere 120 tonn med gravemaskin fra Soma. Det er heller ikke hver dag det deles ut nye maskiner til så erfarne maskinførere som Kenneth Tjora og John Stokkeland.

19.1.2024

Anleggsgartner

Bærekraft og miljø

Folk og kompetanse

Arboristen er vårt ess i ermet i møte med trær på prosjektene våre

Setter du Stangeland sine arborister på saken, være seg i hagen hjemme eller på et større prosjekt, kan du være sikker på at trærne får den beste behandlingen tilgjengelig. Det er kanskje ikke så rart at vi satser på arboristene våre.

15.1.2024

Stikning og trykktesting

Teknologi og innovasjon

Skanner havbunnen for å sikre ryddig og effektiv sjøfylling

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene når Rogfast-masser skal legges på sjøen. Stikningsavdelingen har tatt i bruk sofistikert sonarteknologi for å gjøre fyllingen så ryddig og effektiv som mulig.

11.1.2024

Anleggsgartner

Bærekraft og miljø

Pukkverk og ferdigvare

Jord er ikke bare jord: Sånn skal vi bli ledende på vekstmedier

Det ligger vitenskap bak det å velge riktig vekstmedie for jobben. I Stangeland tar vi mål om å kunne levere det kunden ønsker, når kunden ønsker det.