16.9.2023

Ryfylke

,

Samfunnsansvar

,

16.9.2023

Ryfylke

,

Samfunnsansvar

,

Åpnet dørene for strandbuen: – Fantastisk kjekt

Lørdag 16. september inviterte Stangeland Maskin Ryfylke til åpen dag i Ryfylkevegen på Tau. Arrangementet ble en stor suksess.

Åpen dag-arrangementet trakk langt flere sambygdinger enn hva Ryfylke-avdelingen hadde turt å håpe på. (Foto: Geir Arne Løland, Stangeland Maskin)

Kake for 400 personer, hundrevis av både tjukke og tynne pølser og mengder med brus og kaffe sto klart på bordene da Ryfylke-avdelingen åpnet dørene for publikum lørdag 16. september.

Det var knyttet stor spenning i forkant til hvor mange som ville ta turen innom denne lørdagen, spesielt siden meteorologen på forhånd hadde spådd regn gjennom dagen.

Men regnet uteble. Kake, kaffe, pølser og brus fikk bein å gå på, og det så ut for at både store og små koste seg blant de utstilte anleggsmaskinene. Hvor mange som tok turen innom er vanskelig å si for sikkert, men at oppmøtet ble bedre enn forventet tror undertegnede vi kan si for sikkert.

– Det var helt fantastisk å få ønske sambygdingene våre velkommen til oss. Med den responsen fra strandbuen som møtte opp denne dagen så var dette veldig kjekt, sier leder Ryfylke Bjørn Madland Steine.

Frister med gjentakelse

Litt utfordringer blir det naturlig nok når man gjør noe for første gang, men ifølge Bjørn tok de ansatte i Ryfylke dette på strak arm. Belønningen ble et oppmøte langt over forventningene.

– Oppmøtet var helt fantastisk. Vi hadde noen tanker på forhånd om hva vi kunne forvente, og de forventningene ble overgått fort, sier Bjørn.

Du skal ikke se bort fra at dette er det første arrangementet i rekken av flere.

– Så kjekt som dette var så må vi definitivt gjøre dette igjen, avslutter Bjørn.

Det var noe for både små og store da Ryfylke-avdelingen åpnet dørene 16. september. (Foto: Geir Arne Løland, Stangeland Maskin)

Bildegalleri

No items found.

Se andre nyheter

16.9.2023

Ryfylke

Samfunnsansvar

Åpnet dørene for strandbuen: – Fantastisk kjekt

Lørdag 16. september inviterte Stangeland Maskin Ryfylke til åpen dag i Ryfylkevegen på Tau. Arrangementet ble en stor suksess.

1.9.2023

Folk og kompetanse

Vellykket fagdag på Kalberg: – Viktig for rekrutteringen

Fagdagen er blitt et av våre viktigste utstillingsvindu mot ungdommen - fremtidens anleggsarbeider. Fredag samlet vi elever og lærere på anleggsfag på Kalberg.

1.9.2023

Eiendom og investeringer

K. Volden Transport på Fitjar blir en del av Stangeland Gruppen

Stangeland Gruppen blir medeier i K. Volden Transport og styrker satsningen i Sunnhordaland.

29.6.2023

Bærekraft og miljø

Ett år med egne Ytre Miljø-folk: – Viktig at vi er i forkant

Våren 2022 ansatte Stangeland egne fagpersoner innen ytre miljø (YM), som en del av vår satsing på bærekraftig drift. YM-koordinator Kristine Helle Forsaa mener det er naturlig at det går i den retningen.

3.3.2023

Bærekraft og miljø

Stangelandmodellen: Slik setter vi bærekraft ut i praksis

Vi har alltid vært opptatt av å gjøre god nytte av masser i Stangeland. Fremover ønsker vi enda sterkere fokus på en bærekraftig og økonomisk god utnyttelse av massene vi håndterer.