Årets julegave fra oss - 2014

15.12.2014

Samfunnsansvar

,

Årets julegave fra oss - 2014

15.12.2014

Samfunnsansvar

,

100 000 kroner til ME-forskning.


Fra venstre Per Navestad fra ME-foreningens fylkeslag i Rogaland, Sigurd Grayston Skjørestad på vegne av forskerteamet, Torbjørg og Olav Stangeland.

Det er mange i Norge som lider av kronisk utmattelsessyndrom (ME/CFS). Årets julegave fra Stangeland Maskin går til å øke kapasiteten i forskerteamet som jobber med å hjelpe ME-pasienter på ulike måter:
– Forklare sykdomsmekanismene.
– Utvikle en diagnostisk test.
– Effektiv behandling.
– Tilby en behandling med betydelig lavere samfunnskostnad.

Rent praktisk vil de 100 000 kronene bli brukt til utstyr, analyser, reagenser og delvis frikjøp av forskere og støttepersonell.

I stedet for å gi julegaver til kunder og samarbeidspartnere ønsker Stangeland Maskin på denne måten å støtte det viktige arbeidet som forskerteamet gjør. Ifølge Sigurd Grayston Skjørestad, som jobber med sponsorarbeid for forskerteamet, er forskningsteamet helt avhengige av bidrag fra sponsorer.

Bildegalleri

No items found.

Se andre nyheter

2.10.2022

Pukkverk og ferdigvare

Grus er ikke bare grus

I laboratoriet til Einar og Marius er den viktigste jobben å sikre at alt av ferdigvarer har riktig kvalitet – alltid! Hver dag analyserer de produksjonen for å sikre at innholdet er i henhold til kravene.

8.11.2021

Anleggsmaskiner og utstyr

Storkontrakter og kjøp av kjøretøy for 100 mill kroner årlig

Stangelandgruppen inngår storkontrakt på tungekjøretøy, og vil i årene fremover fornye materiell for 100 millioner kroner årlig. Konsernet sikrer seg markedets mest moderne, effektive og miljøvennlige bilpark, og vil også være i front når storbilene for alvor tar steget over til mer miljøvennlige og bærekraftige alternativer.

22.10.2021

Anleggstjenester

Kontrakt til TT anlegg, skal være med på bygging av E39

TT Anlegg, den største maskinentreprenøren på Sørlandet, blir en del av storprosjektet E39 Lyngdal øst – Lyngdal vest. Selskapet har inngått en kontrakt med Stangeland verdt 200 millioner kroner.

20.10.2021

Anleggstjenester

Veg- og infrastruktur

Arbeidsfellesskapet Implenia Stangeland har signert med Nye Veier

Mandag 18. oktober ble kontrakten formelt signert mellom arbeidsfellesskapet Implenia Stangeland og byggherre Nye Veier. Onsdag var arbeidet i gang.

7.10.2021

Anleggstjenester

Boring og sprengning

Masseflytting

Nye fjellhaller sikrer fremtiden for miljøvennlig zinkproduksjon

Sammen med Kruse Smith bygger vi to fjellhaller, tunnel og veg for zinkverket Boliden i Odda. Det er bånn gass hele døgnet, perfekt for den som liker å jage tonn og kubikk, og for driftsleder Palmer som motiveres av å drive gode anlegg.