2.11.2018

Samfunnsansvar

,

2.11.2018

Samfunnsansvar

,

Årets julegave fra oss - 2018

Stangeland støtter et flott privat initiativ.

STAVANGEREN: Fra venstre Tommy og Torbjørg Stangeland som overrakte pengegaven på 100 000 kroner til Didrik Hovind og Turid Espevik i Aktiv Jul.

I stedet for å gi julegaver til alle våre gode kunder og samarbeidspartnere har vi i flere år gitt en pengegave til et godt formål. Tradisjonen tro overrakte vi pengegaven på vårt årlige kundetreff i Stavangeren i går kveld.

Dette året har vi valgt å gi 100 000 kroner til Aktiv Jul.

Aktiv Jul er et privat initiativ som Turid Espevik og Didrik Hovind i Stavanger står bak. De inviterer familier, som utfra egne midler ikke kan se frem til den helt store julefeiringen, til å feire julaften sammen i Sørmarka Arena, vederlagsfritt. Turid og Didrik har et brennende ønske om å gjøre en forskjell. Paret ønsker å skape juleglede og en lysere førjulstid. Dette hadde de ikke klart uten en fantastisk gjeng med frivillige privatpersoner som skal være med på alt fra matlaging, klatring, skøyting, curling, trylling, film og musikk. Aktiv Jul er også helt avhengig av økonomisk støtte og gaver fra bedrifter og privatpersoner. Så langt har de for eksempel fått pinnekjøtt, gratis fotografering, leker og pengegaver.

– Det er stadig flere familier som av ulike årsaker rett og slett ikke har råd til julemat og julegaver, forteller Didrik Hovind. Det er disse vi ønsker å feire en Aktiv Jul sammen med, smiler en entusiastisk Turid Espevik. Begge initiativtakerne er overveldet over responsen fra frivillige privatpersoner som ønsker å være med på feiringen. – Noen velger vekk familieselskap, andre har ingen å feire jul sammen med, forteller Turid. Vi gleder oss masse til en helt spesiell julaften sammen med flotte barn og voksne. – Tusen takk for den rause pengegaven fra Stangeland Maskin, den kommer utrolig godt med, stråler Turid og Didrik som umiddelbart startet planleggingen av bruken av pengene.

Selve arrangementet foregår som sagt i Sørmarka Arena, fra klokken 12.00 til 20.00 på selveste julaften. I tillegg til alle de fysiske og kreative aktivitetene vil det blir servert julegrøt, julegodter, julemiddag og selvsagt kommer nissen.

Vi i Stangeland Maskin setter stor pris på slike inkluderende initiativ, og den fantastiske dugnadsånden som Aktiv Jul er basert på. Det er derfor med stor glede vi gir årets julegave til Aktiv Jul, «et rom for opplevelse med deltagelse og verdighet i et trygt og varmt fellesskap».

Bildegalleri

No items found.

Se andre nyheter

16.2.2024

Sponsorat

Forlenger samarbeidet med Sandnes IL Alpint

Sandnes IL Alpint står bak et av årets høydepunkt for oss i Stangeland, nemlig Stangelands skidag. Da er det ekstra kjekt å kunne fornye sponsoravtalen.

7.2.2024

Anleggsmaskiner og utstyr

Få har hatt så mange maskiner som Kenneth og John. Onsdag fikk de utlevert hver sin Cat 352 NG

Det er ikke hver dag det ruller ut nærmere 120 tonn med gravemaskin fra Soma. Det er heller ikke hver dag det deles ut nye maskiner til så erfarne maskinførere som Kenneth Tjora og John Stokkeland.

19.1.2024

Anleggsgartner

Bærekraft og miljø

Folk og kompetanse

Arboristen er vårt ess i ermet i møte med trær på prosjektene våre

Setter du Stangeland sine arborister på saken, være seg i hagen hjemme eller på et større prosjekt, kan du være sikker på at trærne får den beste behandlingen tilgjengelig. Det er kanskje ikke så rart at vi satser på arboristene våre.

15.1.2024

Stikning og trykktesting

Teknologi og innovasjon

Skanner havbunnen for å sikre ryddig og effektiv sjøfylling

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene når Rogfast-masser skal legges på sjøen. Stikningsavdelingen har tatt i bruk sofistikert sonarteknologi for å gjøre fyllingen så ryddig og effektiv som mulig.

11.1.2024

Anleggsgartner

Bærekraft og miljø

Pukkverk og ferdigvare

Jord er ikke bare jord: Sånn skal vi bli ledende på vekstmedier

Det ligger vitenskap bak det å velge riktig vekstmedie for jobben. I Stangeland tar vi mål om å kunne levere det kunden ønsker, når kunden ønsker det.