16.2.2024

Sponsorat

,

16.2.2024

Sponsorat

,

Forlenger samarbeidet med Sandnes IL Alpint

Sandnes IL Alpint står bak et av årets høydepunkt for oss i Stangeland, nemlig Stangelands skidag. Da er det ekstra kjekt å kunne fornye sponsoravtalen.

Thorbjørn Erland fra Sandnes IL Alpint og sponsoransvarlig Geir Arne Løland i Stangeland Maskin.

Fredag signerte Stangeland og Sandnes IL Alpint en ny sponsoravtale for de 3 neste årene, der vi også går opp som hovedsponsor for idrettslaget. Avtalen med Sandnes IL Alpint er en spesiell avtale for oss i Stangeland, da det er de som sørger for at den årlige skidagen vår blir så bra som den blir. Stangelands skidag er en årlig begivenhet for ansatte med familie, i Ålsheia.

Heiskort og utstyr får vi gjennom samarbeidsavtale med Sirdal skisenter, mens alpinlaget står for resten. Det innebærer alt fra rigging og matservering til skiskole og gjennomføring av familierenn.

– Vi fikk tidlig inn henvendelser fra medlemmer som ville melde seg til skidagen, folk som hadde veldig lyst til å være en del av det, sier Thorbjørn Erland fra Sandnes IL Alpint.

Han er tydelig på at for dem skal sponsorsamarbeidet være mer enn «bare» en logo på treningsklær og penger på konto.

– Sandnes IL Alpint gir uttrykk for skikkelig takknemlighet for samarbeidet, noe som selvfølgelig er kjekt for oss å høre. Og vi er også takknemlige for samarbeidet, og for det flotte familie-arrangementet de er med å sette i stand, avslutter sponsoransvarlig Geir Arne Løland i Stangeland.

Bildegalleri

No items found.

Se andre nyheter

29.5.2024

Anleggstjenester

Masseflytting

Bærekraft og miljø

Vi har vunnet tidenes største kontrakt i Rogfast!

Vi har vunnet tidenes største kontrakt i Rogfast! Akkurat så glade er vi etter å ha vunnet det største prosjektet noen gang i Stangeland Maskins historie; den midtre delen av prestisjeprosjektet Rogfast, verdens lengste undersjøiske tunnel.

16.2.2024

Sponsorat

Forlenger samarbeidet med Sandnes IL Alpint

Sandnes IL Alpint står bak et av årets høydepunkt for oss i Stangeland, nemlig Stangelands skidag. Da er det ekstra kjekt å kunne fornye sponsoravtalen.

7.2.2024

Anleggsmaskiner og utstyr

Få har hatt så mange maskiner som Kenneth og John. Onsdag fikk de utlevert hver sin Cat 352 NG

Det er ikke hver dag det ruller ut nærmere 120 tonn med gravemaskin fra Soma. Det er heller ikke hver dag det deles ut nye maskiner til så erfarne maskinførere som Kenneth Tjora og John Stokkeland.

19.1.2024

Anleggsgartner

Bærekraft og miljø

Folk og kompetanse

Arboristen er vårt ess i ermet i møte med trær på prosjektene våre

Setter du Stangeland sine arborister på saken, være seg i hagen hjemme eller på et større prosjekt, kan du være sikker på at trærne får den beste behandlingen tilgjengelig. Det er kanskje ikke så rart at vi satser på arboristene våre.

15.1.2024

Stikning og trykktesting

Teknologi og innovasjon

Skanner havbunnen for å sikre ryddig og effektiv sjøfylling

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene når Rogfast-masser skal legges på sjøen. Stikningsavdelingen har tatt i bruk sofistikert sonarteknologi for å gjøre fyllingen så ryddig og effektiv som mulig.