16.2.2024

Sponsorat

,

16.2.2024

Sponsorat

,

Forlenger samarbeidet med Sandnes IL Alpint

Sandnes IL Alpint står bak et av årets høydepunkt for oss i Stangeland, nemlig Stangelands skidag. Da er det ekstra kjekt å kunne fornye sponsoravtalen.

Thorbjørn Erland fra Sandnes IL Alpint og sponsoransvarlig Geir Arne Løland i Stangeland Maskin.

Fredag signerte Stangeland og Sandnes IL Alpint en ny sponsoravtale for de 3 neste årene, der vi også går opp som hovedsponsor for idrettslaget. Avtalen med Sandnes IL Alpint er en spesiell avtale for oss i Stangeland, da det er de som sørger for at den årlige skidagen vår blir så bra som den blir. Stangelands skidag er en årlig begivenhet for ansatte med familie, i Ålsheia.

Heiskort og utstyr får vi gjennom samarbeidsavtale med Sirdal skisenter, mens alpinlaget står for resten. Det innebærer alt fra rigging og matservering til skiskole og gjennomføring av familierenn.

– Vi fikk tidlig inn henvendelser fra medlemmer som ville melde seg til skidagen, folk som hadde veldig lyst til å være en del av det, sier Thorbjørn Erland fra Sandnes IL Alpint.

Han er tydelig på at for dem skal sponsorsamarbeidet være mer enn «bare» en logo på treningsklær og penger på konto.

– Sandnes IL Alpint gir uttrykk for skikkelig takknemlighet for samarbeidet, noe som selvfølgelig er kjekt for oss å høre. Og vi er også takknemlige for samarbeidet, og for det flotte familie-arrangementet de er med å sette i stand, avslutter sponsoransvarlig Geir Arne Løland i Stangeland.

Bildegalleri

No items found.

Se andre nyheter

22.10.2024

Folk og kompetanse

Havner man i glemmeboken som lærling i en stor bedrift?

En oppfatning i samfunnet er at det å være lærling i større bedrifter betyr at du bare blir et nummer i rekken. Det kjenner ikke lærlingkoordinator Kristian Østråt seg igjen i.

27.9.2024

Veg- og infrastruktur

Viktig milepæl i Rogfast-prosjektet

Det første asfaltstrekket i Rogfast-dypet er lagt, noe som markerer en viktig milepæl i rekordprosjektet.

23.9.2024

Anleggsgartner

Private hager og uterom

Stangelands anleggsgartnere leverer hageidyll fra A til Å

På en privat adresse i Sandnes har anleggsgartnerne våre nettopp overlevert et nytt og skreddersydd uteområde denne høsten. Her har vi gjort alt fra beplantning, sveising, tømmerarbeid og steinlegging.

11.9.2024

Veg- og infrastruktur

Arbeidsfellesskapet Implenia Stangeland – et godt ekteskap

På E02 Kvitsøy skal arbeidsfellesskapet ta del i å bygge verdens lengste og dypeste undersjøiske tunnel. Dermed fortsetter vi vårt ti år lange og tette samarbeid om å utføre store og komplekse infrastrukturprosjekter.

10.9.2024

Anleggstjenester

Bærekraft og miljø

Sparer både penger og miljø med lokal massesorterting

Da det ble klart at bortkjøring av masser til tipp ville gi en formidabel omkjøringsvei, tenkte driftsleder Håkon Gundersen alternativt. Det har prosjektet spart penger på.