1.9.2023

Eiendom og investeringer

,

1.9.2023

Eiendom og investeringer

,

K. Volden Transport på Fitjar blir en del av Stangeland Gruppen

Stangeland Gruppen blir medeier i K. Volden Transport og styrker satsningen i Sunnhordaland.

Fra venstre: Kai PederBirkeland, Tommy Stangeland, Olav Stangeland, Lars Martin Volden og Lars ErikDalen. (Foto: Stangeland Gruppen)

Allerede er Birkeland på Sveio en del av Stangeland Gruppen. Nå satser Stangeland Gruppen, sammen med Birkeland enda lengre nord, på Fitjar i Sunnhordaland, sammen med K. Volden Transport.

 

K. Volden Transport ble etablert på 70-tallet, og utfører prosjekter innen graving, transport, massehåndtering og entreprenør-jobber. Selskapet har en moderne og relevant maskinpark bestående av gravemaskiner, lastebiler, knuseverk, hjullastere, traktorer – og alt annet utstyr en moderne entreprenørbedrift trenger.

 

Daglig leder Lars Martin uttaler at fornøyde kunder, sunn drift og møysommelig utvikling av selskapet har vært oppskriften på suksessen hittil.

 

Positive er også Olav Stangeland, konsernsjef i Stangeland Gruppen og Tommy Stangeland, daglig leder i Stangeland Maskin; De påpeker på at Lars Martin og Lars Erik, samt alle andre ansatte, har bygget ett flott selskap de kan være stolte av.

 

Volden haren lik kultur og entreprenør-ånd som Stangeland, og vi ønsker å bidra til å gi selskapet og de ansatte forutsigbarhet og trygghet til å fortsette å vokse. Med deres langsiktige og gode arbeidsmoral skal vi utvikle selskapet og ta nye markedsandeler, forklarer Olav.

 

Daglig leder i K. Volden, Lars Martin Volden, skyter inn at Stangeland Gruppen er den riktige medeieren for fremtiden til selskapet.

 

Vi har sett at for mange jobber blir vi for små og havner i en slags «mellomklasse». Konkurransen i bransjen og blitt tøffere, og det er behov for å være en del av en større aktør med kompetanse, erfaring og kapasitet til å utvikle selskapet.

 

Volden har som Stangeland tro på det nye samarbeidet:

 

– Vi har jobbet en god stund med å finne rett partner. Stangeland er et godt og solid selskap med god og bred fagkompetanse. Dette vil hjelpe oss som bedrift, sier han.

 

Fremtidens maskinentreprenør og anleggsbedrift må finne de beste løsningene, både i forhold til ressursbruk, kvalitet og ikke minst miljø og bærekraft. Stangeland har størrelsen og kompetansen for å møte denne fremtiden, mens K. Volden Transport har den lokale ekspertisen og forankringen, slik at kundene skal være godt fornøyde også i fremtiden.

 

Etter transaksjonen er gjennomført vil Stangeland Gruppen og Birkeland eie 50 % av K. Volden Transport.

Bildegalleri

No items found.

Se andre nyheter

16.9.2023

Ryfylke

Samfunnsansvar

Åpnet dørene for strandbuen: – Fantastisk kjekt

Lørdag 16. september inviterte Stangeland Maskin Ryfylke til åpen dag i Ryfylkevegen på Tau. Arrangementet ble en stor suksess.

1.9.2023

Folk og kompetanse

Vellykket fagdag på Kalberg: – Viktig for rekrutteringen

Fagdagen er blitt et av våre viktigste utstillingsvindu mot ungdommen - fremtidens anleggsarbeider. Fredag samlet vi elever og lærere på anleggsfag på Kalberg.

1.9.2023

Eiendom og investeringer

K. Volden Transport på Fitjar blir en del av Stangeland Gruppen

Stangeland Gruppen blir medeier i K. Volden Transport og styrker satsningen i Sunnhordaland.

29.6.2023

Bærekraft og miljø

Ett år med egne Ytre Miljø-folk: – Viktig at vi er i forkant

Våren 2022 ansatte Stangeland egne fagpersoner innen ytre miljø (YM), som en del av vår satsing på bærekraftig drift. YM-koordinator Kristine Helle Forsaa mener det er naturlig at det går i den retningen.

3.3.2023

Bærekraft og miljø

Stangelandmodellen: Slik setter vi bærekraft ut i praksis

Vi har alltid vært opptatt av å gjøre god nytte av masser i Stangeland. Fremover ønsker vi enda sterkere fokus på en bærekraftig og økonomisk god utnyttelse av massene vi håndterer.