24.6.2022

Folk og kompetanse

,

24.6.2022

Folk og kompetanse

,

Lærlinguke 2022

Rekord mange lærlinger har hatt oppstart denne uka.

27 nye lærlinger hadde sin første arbeidsdag mandag 20. juni. Første dagen ble brukt på hovedkontoret på Soma.

Fra venstre bak: Christer Lyse (stående på brøyten), Alexander Risa (inne i brøyten)
Fra venstre Espen Dalaker, Jonas Halvorsen, Jon Gjesdal, Martin Sveinsvoll, Gina Lende, Patrick Helleberg, Kenneth Tønnesen Bærheim, Thomas Holmebakken, Andreas Hammer, Kristian Suphellen Guggedal, Else Mai Hodnefjell Haugen, Håkon Lode Thorsen, Jennifer Lis Christensen, Simon Leksbø, Kirstine Undheim, Tomas Moi Håland, Omine Goa, Sindre Skretting, John Ree, Jonas Brinck Friestad, Loke Lende, Ruben Rettedal, Sindre Langvik og Marius Larsen Vatland.

Her fikk de unge anleggsarbeiderne en god innføring i kultur, digitale løsninger, samt omvisning og besøk på TS-museet. De neste to dagene var det praktisk trening ute på Torsteinsfjellet, Sviland.

Guidet av erfarne fagfolk, får de praksis i håndtering og vedlikehold av maskiner, før de debuterer ute på anlegg.

Lærlinguka avsluttes med grilling og aktiviteter på Ølberg.

Bildegalleri

No items found.

Se andre nyheter

3.3.2023

Bærekraft og miljø

Stangelandmodellen: Slik setter vi bærekraft ut i praksis

Vi har alltid vært opptatt av å gjøre god nytte av masser i Stangeland. Fremover ønsker vi enda sterkere fokus på en bærekraftig og økonomisk god utnyttelse av massene vi håndterer.

10.1.2023

Gina og Marius lever drømmen som lærlinger

De er 18 og 19 år gamle, og ikke redde for å ta i et tak. Gina og Marius er to av de 48 lærlingene i Stangeland Maskin. Sammen med lærlinger i de andre selskapene i Stangeland Gruppen representerer de fremtiden i bransjen.

4.1.2023

Bærekraft og miljø

God planlegging gir mer effektiv transport og mindre utslipp

Et nytt og unikt system for transportplanlegging i Stangeland gir store besparelser. Færre kjørte kilometer, lavere belastning på veier og kjøretøy og ikke minst redusert utslipp gjør både miljø og økonomi til vinnere.

17.11.2022

Samfunnsansvar

Årets julegave til Fra offer til kriger

Hvert år deler Stangeland ut en julegave til lag, foreninger eller organisasjoner som gjør noe godt for andre – for samfunnet rundt seg. I år går julegaven til Fra offer til kriger.

10.10.2022

Bærekraft og miljø

Nytt og viktig steg på vei mot målet om å bli selvforsynt med energi

Stangeland investerer nærmere åtte millioner kroner i solcelleanlegg til anlegget på Soma. På sikt er målet å bli selvforsynt på energi.