9.10.2019

9.10.2019

Nå er vi i gang på Møllekvartalet

Den røde møllen som har preget innkjørselen til Sandnes sentrum er forlengs borte, og nå kommer et helt nytt kvartal. I dag har Sandnes ordfører Stanley Wirac tatt første gravetak på tomta.


«Dette er en gledens dag, og positivt at det bygges i byen vår» sier Sandnes ordfører Wirak.

Oppstarten på prosjektet har en ventet lenge på, men nå er det endelig i gang. Prosjektet består av høyhus på 16 etasjer og 7 blokker på 8 etasjer. Beliggenheten er tomta til «Den Røde Mølle», Felleskjøpet  og ei nabotomt. Totalt areal på 7500m² fordelt på to byggetrinn.

Byggherre er Møllekvartalet as. For Stangeland innebærer arbeidsomfanget rivning av gammel bygningsmasse, grunnarbeid og opparbeidelse av uteområde.

Du kan lese mer om prosjektet her

Det er tydelig at ordføreren har kjørt maskin før - dette kunne han
Bilde fra da felleskjøpet ble revet i sommer foto: Olav Meling

Bildegalleri

No items found.

Se andre nyheter

3.3.2023

Bærekraft og miljø

Stangelandmodellen: Slik setter vi bærekraft ut i praksis

Vi har alltid vært opptatt av å gjøre god nytte av masser i Stangeland. Fremover ønsker vi enda sterkere fokus på en bærekraftig og økonomisk god utnyttelse av massene vi håndterer.

10.1.2023

Gina og Marius lever drømmen som lærlinger

De er 18 og 19 år gamle, og ikke redde for å ta i et tak. Gina og Marius er to av de 48 lærlingene i Stangeland Maskin. Sammen med lærlinger i de andre selskapene i Stangeland Gruppen representerer de fremtiden i bransjen.

4.1.2023

Bærekraft og miljø

God planlegging gir mer effektiv transport og mindre utslipp

Et nytt og unikt system for transportplanlegging i Stangeland gir store besparelser. Færre kjørte kilometer, lavere belastning på veier og kjøretøy og ikke minst redusert utslipp gjør både miljø og økonomi til vinnere.

17.11.2022

Samfunnsansvar

Årets julegave til Fra offer til kriger

Hvert år deler Stangeland ut en julegave til lag, foreninger eller organisasjoner som gjør noe godt for andre – for samfunnet rundt seg. I år går julegaven til Fra offer til kriger.

10.10.2022

Bærekraft og miljø

Nytt og viktig steg på vei mot målet om å bli selvforsynt med energi

Stangeland investerer nærmere åtte millioner kroner i solcelleanlegg til anlegget på Soma. På sikt er målet å bli selvforsynt på energi.

No items found.