18.1.2021

Pukkverk og ferdigvare

,

18.1.2021

Pukkverk og ferdigvare

,

Stangeland Gruppen kjøper Veidekkes pukk- og asfaltvirksomhet i Rogaland.

Veidekke og Stangeland Gruppen AS har inngått en intensjonsavtale om kjøp av Veidekkes pukk- og asfaltvirksomhet i Rogaland. Overtakelsen inkluderer også asfaltutleggingsvirksomheten i Rogaland.

Konsernsjef i Stangeland Gruppen Olav Stangeland og daglig leder i Stangeland Maskin, Tommy Stangeland.

– Etter gode samtaler med Stangeland Gruppen har vi inngått en intensjonsavtale om salg av pukk- og asfaltvirksomheten vår i Rogaland. Vi har en lang historie i Rogaland, men erkjenner at Stangeland Gruppen vil være en bedre eier for disse virksomhetene enn vi kan, og dermed også gi bedre forutsetninger for de dyktige og solide folka våre i Rogaland, sier konserndirektør i Veidekke Infrastruktur, Øivind Larsen.

Kjøpet er en virksomhetsoverdragelse av Veidekkes pukk- og asfaltvirksomhet i Rogaland, og inkluderer samtlige ansatte, samt maskiner i disse virksomhetene. Kjøpet vil bli gjennomført innen utgangen av februar forutsatt endelig styregodkjenning, en gjennomført due diligence-prosess og en eventuell godkjennelse fra Konkurransetilsynet.

– Vi er svært fornøyd med å ha kommet til enighet med Veidekke om kjøp av pukk- og asfaltvirksomheten i Rogaland, og ser frem til å videreutvikle dette i tiden fremover, sier Olav Stangeland i Stangeland Gruppen.

For Stangeland er oppkjøpet en del av en langsiktig strategi om kontinuerlig vekst og muligheter fremover. Pukkverksdrift er allerede en del av kjernevirksomheten i Stangeland, mens asfalt blir et nytt, spennende fagområde.

– Begge tjenester passer godt inn i Gruppen. I tillegg kjenner vi en del av de ansatte, og vet de innehar solid kompetanse, med verdier og holdninger vi identifiserer oss med, sier en fornøyd Olav Stangeland.

Både asfalt- og pukkverket, som lokalt også er kjent som Tullin Ree, er sentralt plassert på Kverneland. Driften videreføres som den er i dag.

Partene er enige om å ikke offentliggjøre salgssummen.

Bildegalleri

No items found.

Se andre nyheter

16.2.2024

Sponsorat

Forlenger samarbeidet med Sandnes IL Alpint

Sandnes IL Alpint står bak et av årets høydepunkt for oss i Stangeland, nemlig Stangelands skidag. Da er det ekstra kjekt å kunne fornye sponsoravtalen.

7.2.2024

Anleggsmaskiner og utstyr

Få har hatt så mange maskiner som Kenneth og John. Onsdag fikk de utlevert hver sin Cat 352 NG

Det er ikke hver dag det ruller ut nærmere 120 tonn med gravemaskin fra Soma. Det er heller ikke hver dag det deles ut nye maskiner til så erfarne maskinførere som Kenneth Tjora og John Stokkeland.

19.1.2024

Anleggsgartner

Bærekraft og miljø

Folk og kompetanse

Arboristen er vårt ess i ermet i møte med trær på prosjektene våre

Setter du Stangeland sine arborister på saken, være seg i hagen hjemme eller på et større prosjekt, kan du være sikker på at trærne får den beste behandlingen tilgjengelig. Det er kanskje ikke så rart at vi satser på arboristene våre.

15.1.2024

Stikning og trykktesting

Teknologi og innovasjon

Skanner havbunnen for å sikre ryddig og effektiv sjøfylling

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene når Rogfast-masser skal legges på sjøen. Stikningsavdelingen har tatt i bruk sofistikert sonarteknologi for å gjøre fyllingen så ryddig og effektiv som mulig.

11.1.2024

Anleggsgartner

Bærekraft og miljø

Pukkverk og ferdigvare

Jord er ikke bare jord: Sånn skal vi bli ledende på vekstmedier

Det ligger vitenskap bak det å velge riktig vekstmedie for jobben. I Stangeland tar vi mål om å kunne levere det kunden ønsker, når kunden ønsker det.