4.9.2021

Anleggsgartner

,

4.9.2021

Anleggsgartner

,

Steingode TS-folk på messe i Ryfylke

Mange besøkende da Staal og Midtbygdens idrettslag i starten på oktober arrangerte bo- og reiselyst, kultur- og næringslivsmesse i den nyåpnede flerbrukshallen på Jørpeland. Lokale messer er viktige arenaer for oss å delta på, hvor vi denne gang valgte å fremheve vår kompetanse på utomhusarbeid for bolig og fritidseiendommer.

– De aller fleste vet at vi driver med tradisjonelt anleggsarbeid, men trenger en liten påminnelse om at vi også er steingode på opparbeidelse av tomter, fra utgraving til plantingen er ferdig, sier anleggsleder Sigurd Slåtto.

Sigurd Slåtto i godt drøs med ordfører i Strand kommune Irene Heng Lauvsnes. Delvis skjult bak stolpen er Bengt Åke Hauge.

Han var godt fornøyd med besøket på messa, og synes det er vel så viktig å delta for å bygge kultur og yrkesstolthet.

– Det kommer mange TS-ansatte innom for å slå av en prat. I hverdagen har vi alle det travelt, så det er positivt å ha en arena hvor vi kan møte både ansatte og familien deres, sier han.

Arve Aslaksen finjusterer gressmatta, ingenting er overlatt til tilfeldigheter med denne karen.
Bjørn Roar Brekke-Tjøstheim har tatt med seg spettet sitt som forøvrig er smidd på det tidligere stålverket på Jørpeland.

Ble du nysgjerrig på mer av arbeidet vårt i Ryfylke?

Du kan lese mer om "steingodt" arbeid for hytte- og privateiendommer i Ryfylke her.

Bildegalleri

No items found.

Se andre nyheter

3.3.2023

Bærekraft og miljø

Stangelandmodellen: Slik setter vi bærekraft ut i praksis

Vi har alltid vært opptatt av å gjøre god nytte av masser i Stangeland. Fremover ønsker vi enda sterkere fokus på en bærekraftig og økonomisk god utnyttelse av massene vi håndterer.

10.1.2023

Gina og Marius lever drømmen som lærlinger

De er 18 og 19 år gamle, og ikke redde for å ta i et tak. Gina og Marius er to av de 48 lærlingene i Stangeland Maskin. Sammen med lærlinger i de andre selskapene i Stangeland Gruppen representerer de fremtiden i bransjen.

4.1.2023

Bærekraft og miljø

God planlegging gir mer effektiv transport og mindre utslipp

Et nytt og unikt system for transportplanlegging i Stangeland gir store besparelser. Færre kjørte kilometer, lavere belastning på veier og kjøretøy og ikke minst redusert utslipp gjør både miljø og økonomi til vinnere.

17.11.2022

Samfunnsansvar

Årets julegave til Fra offer til kriger

Hvert år deler Stangeland ut en julegave til lag, foreninger eller organisasjoner som gjør noe godt for andre – for samfunnet rundt seg. I år går julegaven til Fra offer til kriger.

10.10.2022

Bærekraft og miljø

Nytt og viktig steg på vei mot målet om å bli selvforsynt med energi

Stangeland investerer nærmere åtte millioner kroner i solcelleanlegg til anlegget på Soma. På sikt er målet å bli selvforsynt på energi.