4.9.2021

Anleggsgartner

,

4.9.2021

Anleggsgartner

,

Steingode TS-folk på messe i Ryfylke

Mange besøkende da Staal og Midtbygdens idrettslag i starten på oktober arrangerte bo- og reiselyst, kultur- og næringslivsmesse i den nyåpnede flerbrukshallen på Jørpeland. Lokale messer er viktige arenaer for oss å delta på, hvor vi denne gang valgte å fremheve vår kompetanse på utomhusarbeid for bolig og fritidseiendommer.

– De aller fleste vet at vi driver med tradisjonelt anleggsarbeid, men trenger en liten påminnelse om at vi også er steingode på opparbeidelse av tomter, fra utgraving til plantingen er ferdig, sier anleggsleder Sigurd Slåtto.

Sigurd Slåtto i godt drøs med ordfører i Strand kommune Irene Heng Lauvsnes. Delvis skjult bak stolpen er Bengt Åke Hauge.

Han var godt fornøyd med besøket på messa, og synes det er vel så viktig å delta for å bygge kultur og yrkesstolthet.

– Det kommer mange TS-ansatte innom for å slå av en prat. I hverdagen har vi alle det travelt, så det er positivt å ha en arena hvor vi kan møte både ansatte og familien deres, sier han.

Arve Aslaksen finjusterer gressmatta, ingenting er overlatt til tilfeldigheter med denne karen.
Bjørn Roar Brekke-Tjøstheim har tatt med seg spettet sitt som forøvrig er smidd på det tidligere stålverket på Jørpeland.

Ble du nysgjerrig på mer av arbeidet vårt i Ryfylke?

Du kan lese mer om "steingodt" arbeid for hytte- og privateiendommer i Ryfylke her.

Bildegalleri

No items found.

Se andre nyheter

16.2.2024

Sponsorat

Forlenger samarbeidet med Sandnes IL Alpint

Sandnes IL Alpint står bak et av årets høydepunkt for oss i Stangeland, nemlig Stangelands skidag. Da er det ekstra kjekt å kunne fornye sponsoravtalen.

7.2.2024

Anleggsmaskiner og utstyr

Få har hatt så mange maskiner som Kenneth og John. Onsdag fikk de utlevert hver sin Cat 352 NG

Det er ikke hver dag det ruller ut nærmere 120 tonn med gravemaskin fra Soma. Det er heller ikke hver dag det deles ut nye maskiner til så erfarne maskinførere som Kenneth Tjora og John Stokkeland.

19.1.2024

Anleggsgartner

Bærekraft og miljø

Folk og kompetanse

Arboristen er vårt ess i ermet i møte med trær på prosjektene våre

Setter du Stangeland sine arborister på saken, være seg i hagen hjemme eller på et større prosjekt, kan du være sikker på at trærne får den beste behandlingen tilgjengelig. Det er kanskje ikke så rart at vi satser på arboristene våre.

15.1.2024

Stikning og trykktesting

Teknologi og innovasjon

Skanner havbunnen for å sikre ryddig og effektiv sjøfylling

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene når Rogfast-masser skal legges på sjøen. Stikningsavdelingen har tatt i bruk sofistikert sonarteknologi for å gjøre fyllingen så ryddig og effektiv som mulig.

11.1.2024

Anleggsgartner

Bærekraft og miljø

Pukkverk og ferdigvare

Jord er ikke bare jord: Sånn skal vi bli ledende på vekstmedier

Det ligger vitenskap bak det å velge riktig vekstmedie for jobben. I Stangeland tar vi mål om å kunne levere det kunden ønsker, når kunden ønsker det.