Steingode TS-folk på messe i Ryfylke

4.9.2021

Anleggsgartner

,

Steingode TS-folk på messe i Ryfylke

4.9.2021

Anleggsgartner

,

Mange besøkende da Staal og Midtbygdens idrettslag i starten på oktober arrangerte bo- og reiselyst, kultur- og næringslivsmesse i den nyåpnede flerbrukshallen på Jørpeland. Lokale messer er viktige arenaer for oss å delta på, hvor vi denne gang valgte å fremheve vår kompetanse på utomhusarbeid for bolig og fritidseiendommer.

– De aller fleste vet at vi driver med tradisjonelt anleggsarbeid, men trenger en liten påminnelse om at vi også er steingode på opparbeidelse av tomter, fra utgraving til plantingen er ferdig, sier anleggsleder Sigurd Slåtto.

Sigurd Slåtto i godt drøs med ordfører i Strand kommune Irene Heng Lauvsnes. Delvis skjult bak stolpen er Bengt Åke Hauge.

Han var godt fornøyd med besøket på messa, og synes det er vel så viktig å delta for å bygge kultur og yrkesstolthet.

– Det kommer mange TS-ansatte innom for å slå av en prat. I hverdagen har vi alle det travelt, så det er positivt å ha en arena hvor vi kan møte både ansatte og familien deres, sier han.

Arve Aslaksen finjusterer gressmatta, ingenting er overlatt til tilfeldigheter med denne karen.
Bjørn Roar Brekke-Tjøstheim har tatt med seg spettet sitt som forøvrig er smidd på det tidligere stålverket på Jørpeland.

Ble du nysgjerrig på mer av arbeidet vårt i Ryfylke?

Du kan lese mer om "steingodt" arbeid for hytte- og privateiendommer i Ryfylke her.

Bildegalleri

No items found.

Se andre nyheter

20.5.2022

Eiendom og investeringer

Markeringa av første spadetak av påbygg

Startskuddet er gått! Nå starter arbeidet med å bygge 39 nye kontoret, 7 møterom, garderober og sykkelparkering. Tommy Stangeland gleder seg kanskje aller mest til drivhus og grønt utemiljø på taket.

– I hagen skal folk kunne møtes for å være kreative sammen, eller rett og slett bare ta en pause helt alene, sier han.

16.5.2022

Sponsorat

Eiendom og investeringer

Full fart i Sokndal, blir fartsfolkets nye drømmebane

I kupert terreng, gjennom 14 svinger og med en høydeforskjell på 23 meter, har fartsentusiaster over hele landet fått en ny lekeplass. En teknisk krevende bane, hvor det likevel er mulig å kjøre med høy hastighet, forteller Knut Christensen ved Motorcenter Norway i Sokndal.

10.5.2022

Folk og kompetanse

Kunnskap og god planlegging gir arbeidsro og kvalitet

Mekanikerne som kjørerservicevogn har hvert sitt spesialfelt, forteller koordinator Sven Egil Vølstad. Laget består av 10 medarbeidere, alle med hver sin unike kunnskap.

21.4.2022

Anleggstjenester

Bedre miljø og mer elvemusling i Fisteråna

Rene og klare bekker og vassdrag krever et økosystem som er friskt og som fungerer. Med en kapasitet til å rense 50 liter vann i døgnet er hver eneste elvemusling avgjørende for økomiljøet i norske vassdrag, blant dem Fisteråna. Bestanden av slike muslinger er imidlertid sterkt redusert de siste 100 årene, og en av årsakene er mindre fisk.

14.4.2022

Folk og kompetanse

For Rebekka er vegetarmat førstevalget

Å spise smart bidrar til bedre helse. Rebekka Nesse foretrekker vegetar, enten hun er hjemme, jobber overtid eller er ute med venner. 25-åringen synes det er positivt at Stangeland er opptatt av de ansattes helse. Alle kan gjøre litt mer for å komme i bedre form og forebygge skade og sykdom, mener hun.