4.9.2021

Anleggsgartner

,

4.9.2021

Anleggsgartner

,

Steingode TS-folk på messe i Ryfylke

Mange besøkende da Staal og Midtbygdens idrettslag i starten på oktober arrangerte bo- og reiselyst, kultur- og næringslivsmesse i den nyåpnede flerbrukshallen på Jørpeland. Lokale messer er viktige arenaer for oss å delta på, hvor vi denne gang valgte å fremheve vår kompetanse på utomhusarbeid for bolig og fritidseiendommer.

– De aller fleste vet at vi driver med tradisjonelt anleggsarbeid, men trenger en liten påminnelse om at vi også er steingode på opparbeidelse av tomter, fra utgraving til plantingen er ferdig, sier anleggsleder Sigurd Slåtto.

Sigurd Slåtto i godt drøs med ordfører i Strand kommune Irene Heng Lauvsnes. Delvis skjult bak stolpen er Bengt Åke Hauge.

Han var godt fornøyd med besøket på messa, og synes det er vel så viktig å delta for å bygge kultur og yrkesstolthet.

– Det kommer mange TS-ansatte innom for å slå av en prat. I hverdagen har vi alle det travelt, så det er positivt å ha en arena hvor vi kan møte både ansatte og familien deres, sier han.

Arve Aslaksen finjusterer gressmatta, ingenting er overlatt til tilfeldigheter med denne karen.
Bjørn Roar Brekke-Tjøstheim har tatt med seg spettet sitt som forøvrig er smidd på det tidligere stålverket på Jørpeland.

Ble du nysgjerrig på mer av arbeidet vårt i Ryfylke?

Du kan lese mer om "steingodt" arbeid for hytte- og privateiendommer i Ryfylke her.

Bildegalleri

No items found.

Se andre nyheter

16.9.2023

Ryfylke

Samfunnsansvar

Åpnet dørene for strandbuen: – Fantastisk kjekt

Lørdag 16. september inviterte Stangeland Maskin Ryfylke til åpen dag i Ryfylkevegen på Tau. Arrangementet ble en stor suksess.

1.9.2023

Folk og kompetanse

Vellykket fagdag på Kalberg: – Viktig for rekrutteringen

Fagdagen er blitt et av våre viktigste utstillingsvindu mot ungdommen - fremtidens anleggsarbeider. Fredag samlet vi elever og lærere på anleggsfag på Kalberg.

1.9.2023

Eiendom og investeringer

K. Volden Transport på Fitjar blir en del av Stangeland Gruppen

Stangeland Gruppen blir medeier i K. Volden Transport og styrker satsningen i Sunnhordaland.

29.6.2023

Bærekraft og miljø

Ett år med egne Ytre Miljø-folk: – Viktig at vi er i forkant

Våren 2022 ansatte Stangeland egne fagpersoner innen ytre miljø (YM), som en del av vår satsing på bærekraftig drift. YM-koordinator Kristine Helle Forsaa mener det er naturlig at det går i den retningen.

3.3.2023

Bærekraft og miljø

Stangelandmodellen: Slik setter vi bærekraft ut i praksis

Vi har alltid vært opptatt av å gjøre god nytte av masser i Stangeland. Fremover ønsker vi enda sterkere fokus på en bærekraftig og økonomisk god utnyttelse av massene vi håndterer.